Lexia goes SLUSH 30.11.-1.12.2016

Jo käsitteeksi muodostunut kasvuyritystapahtuma SLUSH nostaa Helsingin pulssia 30.11.-1.12.2016. Lexia on ollut mukana tapahtumassa ensimmäisestä SLUSHista lähtien, niin myös tänä vuonna. Vaikka emme olekaan paikan päällä mukana omalla ständillä, olemme tapahtumassa verkostoitumassa ja järjestämme yhden SLUSHin virallisista oheistapahtumista.

Kuinka rakentaa startupille bisnesenkeleitä houkutteleva brändi ja tarina? Access Silicon Valley -alusta lanseerataan Suomessa

slush_side_event_logoAccess Silicon Valley on virtuaalinen silta Kalifornian Piilaaksoon. Sähköisen alustan tavoitteena on antaa pääsy startup-yrittäjille oppimateriaaleihin ja muuhun informaatioon, jotka jokaisen startup-yrittäjän on hyvä tietää. Tiedon jakamisen lisäksi tavoitteena on yhdistää jäsenet merkittävien bisnesenkeleiden, pääomasijoittajien ja sarjayrittäjien kanssa. Access Silicon Valley -yhteisöjä on globaalisti jo 34 kaupungissa, viimeisimpänä liittyjänä nyt Helsinki.

Access Silicon Valleyn Suomen julkaisutilaisuus ja koko verkoston yhteinen workshop järjestetään keskiviikkona 30.11.2016 klo 18-22 Lexian toimistolla. Ilta alkaa jäsenten verkostoitumisella, ja klo 19 otamme reaaliaikaisen videoyhteyden Piilaaksoon yhdessä 33 muun kaupungin kanssa ympäri maailmaa. Workshopin aiheena on “The Power of Storytelling: Raise Money, Win Your Market, Build Your Brand”.

Lexia on Access Silicon Valleyn sponsori ja yhteistyökumppani Suomessa. Tilaisuus on SLUSHin virallinen oheistapahtuma. Lisää tapahtumasta ja puhujista Meetup-sivulla >> tai Lexian sivuilla >>

IPR Garage jakaa IPR:n ilosanomaa

IPR_garage_jaana_300x200IPR Garagen väki on mukana jakamassa IPR:n ilosanomaa ja kertomassa, miksi esimerkiksi nimen, logon ja ideoiden suojaaminen kannattaa. IPR-mekaanikkojen joukossa on myös Lexian Jaana Saarijärvi (kuvassa). Jaana ja muut IPR-mekaanikot ovat bongattavissa SLUSHista keltaisissa haalareissaan.

IPR Garage juhlii ennen SLUSH:n virallisia jatkobileitä Kaapelitehtaan Hima & Sali -ravintolassa. Tarjolla ilmaisia herkkuja ja juotavaa sekä tietysti faktaa IPR:stä. Tilaisuuteen on vapaa pääsy SLUSH-passilla. Lisätietoja IPR Garagen sivuilla >>

Tässä kokoonpanomme – tule juttusille!

Lexialaisista mukana SLUSHissa ovat Markus Myhrberg, Jaana Saarijärvi, Petteri Günther, Tomi Simula, Jukka Jaakkola, Timo Jalo sekä Mikko Räsänen. Tule ihmeessä juttusille ja vetämään hihasta. Meillä on aina aikaa keskustella, ja olemme kiinnostuneita kuulemaan, miten me voisimme olla avuksi sinulle.

Nähdään SLUSHissa!