Tulevaisuuden työkalut kiinteistökehittämiseen – Ovatko ne jo täällä? Seminaari 18.5.2017

kiinteistokehittaminen_600x303Digitalisaatiossa nopea vauhdinotto ja korkea loikka takaavat menestyksen. Millaisen digiloikan kiinteistökehittäminen on tekemässä ja mitä löytyy tulevaisuuden työkalupakista?

Kutsuvierasseminaari järjestetään Lexian toimistolla torstaina 18.5.2017 klo 8.30-11.30.

Kiinnostaviin keskusteluihin meidät siivittää alustuspuheenvuoroillaan Heikki Ihasalo (Granlund Oy, Aalto yliopisto) ja Erkki Aalto (RAKLI ry).

Battlessa kiinteistökehittämisen digitalisaatiota pohtivat Juha Laine, (Realia Management Oy), Toni Ruuska (YIT Oyj) sekä Jani Muhonen (Solita Oy).

Lisätietoja seminaarista:
Tuija Hirvonen, Communications Coordinator, tuija.hirvonen@lexia.fi, puh. +358 40 1366 711.

Puhujat

Heikki_Ihasalo_151x181Heikki Ihasalo
Professori, Älykkäiden rakennusten teknologiat ja palvelut, Aalto yliopisto 
Johtava asiantuntija, Granlund
Tekniikan tohtori Heikki Ihasalo toimii Professor of Practice -tehtävässä Aalto-yliopistossa ja johtavana asiantuntijana Granlundilla. Hänen osaamisalueitaan ovat älyrakennukset, kiinteistöjen IoT-ratkaisut ja Big Data -sovellukset. Ennen nykyisiä tehtäviään Ihasalo on kehittänyt ja vetänyt asiantuntijapalveluita YIT:llä sekä ollut tutkijana University of California Berkeleyssa, USA:ssa.
Seminaarin presentaatio

 

erkki_aalto_151x181Erkki Aalto
Erkki Aalto toimii Kiinteistö- ja rakentamisfoorumin (www.kirafoorumi.fi) edustajana rakennetun ympäristön digitalisaatiota vauhdittavan hallituksen kärkihankkeen KIRA-digin (www.kiradigi.fi ) ohjausryhmässä. Hän on toiminut lukuisten digitaalisen teknologian hyödyntämiseen, kehittämiseen ja innovaatioihin painottuneen kehitys- ja tutkimusohjelman sekä -hankkeen johdossa ja asiantuntijana.

Seminaarin presentaatio

 

Juha_Laine_151x181Juha Laine
Kiinteistöjohtamisen toimialasta ja kansainvälisestä rahastosijoittaja asiakkuudesta vastaava kiinteistöpäällikkö, Realia Management
Juha Laine on toiminut talouspäällikkönä kiinteistösijoittajalla Kaliforniassa sekä vastannut uusien liikekiinteistöjen rakennuttamisesta sekä käytönaikaisesta johtamisesta niin USA:ssa kuin Suomessa.
Hän on toiminut Finnish American Chamber of Commerce Pacific hallituksessa ja kehittänyt kiinteistösijoittajille tapoja käyttää kiinteistöstä saatavaa dataa älykkäillä sovelluksilla asiakaslähtöiseen olosuhteiden sekä energian hallintaan. Hän toimii myös Realia Groupin henkilöstön asiakaskokemus kouluttajana.

 

Jani_Muhonen_151x181Jani Muhonen
Digitalisoivaksi toisinajattelijaksi verkkokaupan ja -liiketoiminnan kautta. Ajatteleva puhuja, toisinaan myös puhuva ajattelija. Kyseenalaistaja, uudistuksen sanansaattaja, tyhmyyden poistaja. Kirjoittava ja liikkuva. Mustavalkokuvaaja. Asemapaikkana Pirkanmaa, työmaana maailma. Lupaprosessien sähköistäjä. Bisneksen kehittäjä. Musiikin suurkuluttaja. Avantomies. Evoltan toimitusjohtaja.

 

Toni_Ruuska_151x181Toni Ruuska
Kehityspäällikkö, YIT Oyj
Toni Ruuskalla on yli kymmenen vuoden kokemus Suomen tunnetuimpien verkkobrändien kehittämisestä ja kaupallistamisesta. Tällä hetkellä hän toimii kehityspäällikkönä YIT:llä, tehtävänään parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen rakentaminen konkreettisilla asiakaslähtöisillä digiratkaisuilla.