Etsimme 2-3 lakimiestä

asenne_fin_uutiskirjeLexia on asiakkaiden menestyksen auttamiseen keskittynyt ketterä asianajotoimisto, ja palveluksessamme on yli 50 positiivista sekä energistä asiantuntijaa. Suomen nopeimmin kasvavassa asianajotoimistossa seuraat ja toteutat toimialan muutosta eturintamassa.

Palvelumme näkyy suoraviivaisena otteena, positiivisena energiana ja tinkimättömänä asenteena. Teemme huippujuridiikkaa tiimiorganisaatiossa toisiamme sparraavalla asenteella. Haluamme, että meillä on asianajoalan tyytyväisimmät asiakkaat ja työntekijät.

Etsimme nyt 2-3 lakimiestä 

Varsinais-Suomen asiakaskuntamme kaipaa vahvistuksekseen liikejuridiikan lakimiehiä.

Edellytämme sinulta lujaa ammattitaitoa lakiasioissa ja intohimoa asiakkaidemme tarpeiden ymmärtämiseen. Oivallat asiakasnäkökulman ja kuinka liike-elämän tarpeet yhdistetään juridiseen osaamiseen.

Vakuutumme juridiikan vankasta ammattilaisesta, mutta meidät hurmaa lopullisesti tilannetajua ja positiivista asennetta osoittava hyvä tyyppi. Lexialainen tekee huippulaatua hyvällä meiningillä. Jos omaat näitä piirteitä, saatat olla seuraava lexialainen.

Kansainvälisen asiakaskuntamme ja toimeksiantojen hoitamiseksi odotamme sinulta vahvaa englannin kielen taitoa, sujuvasta ruotsin kielen taidosta on etua.

Kehität kanssamme tulevaisuuden asianajotoimiston menestystarinaa, ja me autamme sinua menestymään omassa roolissasi. Kiinnostavien työtehtävien lisäksi saat joukon mahtavia työkavereita sekä erinomaiset työskentely- ja kehittymismahdollisuudet.

Lisätietoja tehtävästä antaa Chief Happiness Officer Maria Hämäläinen numerossa +358 40 167 9659, sähköpostitse maria.hamalainen@lexia.fi. Hakuaika tehtävään päättyy 12.5.2017.