Arto Kaikkonen

Partner Asianajaja Gsm: +358 400 408 309 Puh: +358 10 4244 220
Download vCard LinkedIn

Top_tier_firmsOlen erikoistunut rakentamiseen, kiinteistöihin ja asumiseen liittyvään juridiikkaan, joista minulla on yli 20 vuoden laaja-alainen sopimus- ja riitatoimeksiantojen kokemus.

Toimin Lexian Rakentamis-, Kiinteistö-, Asumis- ja Ympäristöpraktiikan vetäjänä. Asiantunteva tiimimme tarjoaa kattavan juridisen palvelun kullekin osa-alueelle ammattitaidolla ja kokemuksella.

Rakentamiseen liittyvät toimeksiannot vaativat ymmärrystä myös itse rakentamisesta. Rakentamista koskevat usein myös omat määritellyt menettelysäännöt, joiden hallinta on ensiarvoisen tärkeää. Kokenut rakennusjuristi osaa hakea parhaiden asiantuntijoiden lausunnot ja huolehtii, että asiassa toimitaan menettelyllisesti oikein.

Rakentamiseen liittyvien sopimusten merkitystä ei voi liikaa korostaa. Sopimusaineisto laajenee jatkuvasti, ja alan säännökset muuttuvat tiuhaan. Tiimimme avustaa niin tilaajia kuin urakoitsijoita sopimusneuvot-teluissa ja sopimusten laadinnassa. Tiimissämme on raudanlujaa kokemusta myös kansainvälisten rakennusprojektien menestyksellisestä hoitamisesta.

Toki olen ehtinyt perehtyä myös muihin oikeudenaloihin, erityisesti yritysjuridiikkaan, varsin monipuolisesti, minkä katson vahvistavan ammattitaitoani nykyisessä tehtävässä.

Vapaa-aikaani kuuluvat eri mailapelit, talviurheilulajit ja kesäisin veneily, golf sekä jalkapallovalmennus. Intohimojani ovat myös kokkailu ja matkailu.