Jukka Jaakkola

Asiakkuusjohtaja Gsm: +358 40 621 7221 Puh: +358 10 424 4233
Download vCard LinkedIn

Minulla on palava halu auttaa asiakkaita menestymään ja tämä on myös Lexian päämäärä. Vastaan siitä, että meillä on tyytyväisimmät asiakkaat, joiden liiketoiminnan kasvua Lexian palvelut tukevat. Autan kollegoitani palvelemaan nykyisiä ja tulevia asiakkaitamme proaktiivisesti. Yksittäisen asioiden sujuvan ratkaisun lisäksi tarjoamme aitoa kumppanuutta, joka tukee asiakkaiden tavoitteiden saavuttamista myös pidemmällä tähtäimellä.

Minulla on ollut kunnia toimia koko työurani laadukkaita asiantuntijapalveluita tarjoavissa yrityksissä alansa huippuammattilaisten kanssa. Olen vastannut asiakkuuksista sekä johtanut pitkään asiantuntijatyötä ja myyntiä. Kokemusta asiakkaiden tarpeista ja näkemyksistä olen kerännyt kaikilta toimialoilta ja erikokoisista yrityksistä. Haluan yhdessä lexialaisten kanssa saada aikaan asiakaskeskeisen muutoksen koko toimialalla.

Työni lisäksi olen omistautunut perheelleni. Vapaa-ajallani veneily on rakkain harrastukseni. Lisäksi huolehdin kunnostani harrastamalla eri urheilulajeja.