Markus Myhrberg

Partner Asianajaja, varatuomari Gsm: +358 40 505 5343 Puh: +358 10 4244 204
Download vCard LinkedIn

emea_recommended_lawyerJohdan Lexian Immateriaalioikeudet, teknologia ja media -ryhmää. Erikoisalueeni on teollisuudenaloilla, joissa immateriaalioikeudet ovat suuressa roolissa. Näihin kuuluvat ohjelmateollisuus, media ja viihde, markkinointi, luova teollisuus ja muut innovatiiviset alat kuten cleantech ja mobiiliteollisuus. Neuvon asiakkaita myös markkinointiin ja yhtiölakiin, yksityisyydensuojaan ja sopimuksiin, erityisesti pääomasijoittamiseen ja crowdfundingiin, liittyvissä kysymyksissä.

Vastuisiini kuuluu myös Lexian Growth Program start-up-yrityksille, ja toimin advisorin roolissa useissa kasvuyrityksissä ja yrityskiihdyttämöissä.

Luennoin useissa yksityisissä ja julkisissa seminaareissa sekä yritysvalmennuksissa. Nautin interaktiivisista valmennustilanteista ja vuoropuhelusta yleisön kanssa: miettiessään vastausta oivaltavaan kysymykseen myös vastaaja oppii paljon.

Harrastuksiini kuuluu hölkkä, tennis, laskettelu, murtomaahiihto, punttisali, pyöräily, uusi suomalainen urheilulaji ”leet” ja monenlaiset ulkoilma-aktiviteetit kuten patikointi, haravointi ja lumityöt.