Mikko Piirtola

Senior Advisor Gsm: +358 50 3519910 Puh: +358 10 4244 200
Download vCard

Minun erityisaluetta ovat rahoitus- ja pankkitoiminta, Compliance, yrityskaupat ja varallisuusjärjestelyt, sekä sopimus- ja ympäristöoikeus.

Minulla on monipuolinen kokemus käytännön yritysrahoituksesta, rahoitusjuridiikasta, liiketoimintojen järjestelyistä ja yrityskaupoista, corporate governance ja compliance –toiminnoista sekä ympäristö- ja kiinteistöalan vaativista riita- ja lupa-asioista.

Olen hankkinut runsaasti kansainvälistä kokemusta toimimalla eri rooleissa kansainvälisten asiakkaiden ja rahoittajien neuvonantajana sekä osallistumalla alan koulutuksiin.

Compliance –toiminnoista kokemukseni perustuu rahoitusalan toimintaan vuodesta 1998 lukien GE Capitalin palveluksessa. Compliance on yhä tärkeämpi toiminto säännellyssä toimintaympäristössä ja edellytys vastuullisessa liiketoiminnassa.

Olen toiminut 25 vuotta yritys- ja rahoitusjuridiikan parissa, viimeksi Asianajotoimisto Rödl & Partnerilla Helsingissä, aiemmin Aktia
Pankissa, GE Capitalilla ja Kansallispankki/Merita/Nordeassa. Olen hoitanut urani aikana monia yrityskauppoja ja rahoitusyhtiöiden perustamisia ja liiketoimintojen myyntejä.