Rainer Oesch

Senior Advisor Kauppaoikeuden professori, oikeustieteen tohtori, varatuomari Gsm: +358 40 5800 811 Puh: +358 10 4244 200 Download vCard

Asianajopalvelut ovat kaikkiaan – niin yrityksille kuin yksityisille – aina luottamusasia. Tämä edellyttää korkeatasoista ammatillista osaamista, yhteen hiileen puhaltamista sekä tiimityöskentelyä. On ilo seurata kehittyvää työyhteisöä, jossa paitsi sosiaalinen ja juridinen kyvykkyys myös erityisesti toisten hienovarainen huomioon ottaminen, ovat korkealla.

Luonnollisesti asiakas on liiketoiminnan keskiössä.
Lexia on erikoistunut löytämään asiakkaan liiketoimintaa parhaiten edistävät juridiset ratkaisut, ja onnistunut tavoitteessaan poikkeuksellisen hyvin. Tämä prosessi yhdistää sekä menneen että tulevan kartoittamisen. Tällaista liiketoimintakeskeistä juridiikan soveltamista minulla on ilo seurata ammatillisesti myös kauppaoikeuden professorin perspektiivistä.

Senior Advisorina pyrin tuomaan Lexiaan muun ohella jatkuvassa muutoksessa olevan viimeisimmän oikeudellisen informaation ja sitä koskevia tulkintoja, jotta Lexian asiakkaat pysyvät yhden pykälän edellä kilpailijoitaan.