Sirpa Leppäluoto

Partner Asianajaja Gsm: +358 40 571 0155 Puh: +358 10 4244 214
Download vCard LinkedIn

Top_tier_firmsOlen Lexian osakas, asianajaja ja riitojenratkaisutiimin vetäjä. Oikeudenkäyntiasioiden lisäksi olen erikoistunut kilpailuoikeuteen, tekijänoikeuteen sekä terveydenhuollon juridiikkaan.

Minulla on eri liikejuridiikkaan erikoistuneista asianajo- ja lakitoimistoista yli 20 vuoden työkokemus, minä aikana olen perehtynyt laajasti liikejuridiikan eri osa-alueisiin.

Riita-asioissa pyrin aina selvittämään päämieheni todelliset tavoitteet, minkä perusteella valitaan parhaat menettelytavat. Tähän, kuten muuhunkin menestyksekkääseen juridiikkaan, tarvitaan usein myös luovuutta.

Kilpailuoikeusasioissa olen erikoistunut kilpailuoikeuden hyödyntämiseen yleisissä tuomioistuimissa. Myös tekijänoikeusasioissa olen hoitanut lukuisia oikeudenkäyntejä menestyksekkäästi.

Terveydenhoito ja life science -juridiikan puolella olen hoitanut riita- ja kilpailuoikeusasioiden lisäksi mm. lääkelainsäädäntöön liittyviä lausunto- ja valitusasioita sekä sopimusasioita. Hoidan myös työoikeusasioita ja julkisia hankintoja.

Tällä hetkellä harrastuksiini kuuluu matkustelu, musiikki sekä tanssiminen ja muu urheilu. Vapaa-aikana kaikkein tärkeintä on kuitenkin hyvien ihmissuhteiden ylläpito. Elämänfilosofiaani kuuluu myös, että työnteonkin on oltava innostavaa ja jopa hauskaa. Tämä on mahdollista Lexian hyvän ilmapiirin johdosta, mistä on kiittäminen sekä lexialaisia että asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme.