Tiina Hallberg

Senior Associate Oikeustieteen kandidaatti Gsm: +358 50 353 1607 Puh: +358 10 4244 212
Download vCard LinkedIn

Olen keskittynyt kiinteistöoikeuteen ja rakennusoikeuteen. Erityisesti olen perehtynyt kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöihin.

Työskennellessäni aiemmin Suomen Kiinteistöliitossa erilaisissa lakimiehen tehtävissä, sain vankan kokemuksen asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden sekä vuokranantajien ongelmien ratkomisesta. Vastasin päivittäin juridisiin kysymyksiin, jotka liittyivät yhtiön ja osakkaan väliseen kunnossapitovastuun jakautumiseen. Tutuiksi tulivat muutostyöt, isännöitsijän ja hallituksen tehtävät ja vastuut sekä yhtiön peruskorjaus- ja uudistushankkeet niin päätöksenteon kuin rahoituksen osalta. Erilaisten ongelmien näkeminen ja selvittely ovat antaneet vankan pohjan sekä yksityiskohtien että laajempien kokonaisuuksien ymmärtämiselle.

Kaupallista näkökulmaa kiinteistöalaan olen saanut suorittamalla Kiinteistöliiketoiminnan johtamisen jatkotutkinnon Suomen Kiinteistöalan Koulutuskeskuksessa (PGP12/2007). Myös luennointi ja useissa asiantuntijatyöryhmissä toimiminen ovat tarjonneet minulle laajan perspektiivin kiinteistöalasta.

Vapaa-aikani vietän perheeni ja ystävieni parissa. Harrastuksiini kuuluu ulkoilu, hiihto, musiikki, moottoripyöräily sekä italialainen ruokakulttuuri.