Ville Kukkonen

Associate Gsm: +358 40 745 6784
Download vCard LinkedIn

Työskentelen Associatena Lexian työoikeustiimissä. Sen lisäksi avustan asiakkaitamme mm. tietosuoja- ja kuluttajalainsäädäntöön sekä muuhun liikejuridiikkaan liittyvissä asioissa. Työsuhdejuridiikka ja tietosuoja-asiat ovat esimerkkejä varsin raskaasti säännellyistä osa-alueista. En näe tätä kuitenkaan esteenä, vaan pyrin aina löytämään asiakkaan liiketoiminnan kannalta parhaan ja juridisesti kestävän ratkaisun.

Ennen siirtymistä Lexialle työskentelin lakimiehenä Suomen Yrittäjät ry:n palveluksessa erityisesti kuluttaja- ja tietosuojalainsäädäntöön sekä EU-oikeuteen liittyvien tehtävien parissa. Olen myös toiminut sivutoimisena jäsenenä vakuutusoikeudessa. Lisäksi olen kartuttanut monipuolista kokemusta työoikeuteen liittyvistä tehtävistä yrittäjäjärjestöstä ja työnantajaliitosta sekä perintä- ja insolvenssijuridiikkaan liittyvistä työtehtävistä.

Helsingin yliopistossa suoritetun oikeustieteen maisterin tutkinnon ohella olen opiskellut vaihto-opiskelijana Hongkongissa sekä työskennellyt harjoittelijana lakitoimistossa Pekingissä.