Ville Skinnari

Specialist Advisor LL.M., BBA Gsm: +358 40 504 8187 Puh: +358 10 4244 200
Download vCard LinkedIn

Ville Skinnari toimii tällä hetkellä eduskunnassa kansanedustajana. Hän on perustuslaki- ja talousvaliokunnan jäsen, lakivaliokunnan varajäsen sekä Pohjoismaiden neuvoston Suomen valtuuskunnan jäsen.

 

Olen kolmen lapsen isä, jonka vaimo on yrittäjä. Olen suorittanut ulkomailla oikeustieteen ylemmän tutkinnon (LL.M) vuonna 2001 ja BA Hons (Business Administration) -tutkinnon vuonna 1999.

Ydinosaamiseeni kuuluu asiakkaan ongelmien ratkaiseminen haastavissa ympäristöissä. Tämä vaatii käytännön kokemusta muistakin kuin ainoastaan oikeudellisista asioista: strategiat, kansainvälinen rekrytointi, sijoitukset ja finanssialan osaaminen, siis kaikki kannattavan kasvun edellytykset.

Lexian Growth Programme on tehty asiakkaille, jotka haluavat menestyä kanssamme. Juuri perustetun kasvuohjelmamme tarkoitus on Suomen potentiaalisimpien kasvuyritysten tunnistaminen ja tukeminen. Lisäksi haluamme palvella ulkomaisia yrityksiä, jotka haluavat laajentua Venäjälle – ja venäläisiä yrityksiä, jotka haluavat valloittaa Euroopan ja jatkaa vielä kansainvälisimmille markkinoille.

Minulla on monipuolista käytännön kokemusta liiketoiminnan kehittämisestä kansainvälisesti. Vuodesta 1995 lähtien olen ehtinyt työskennellä Hollannissa, Japanissa, Brittein saarilla, Suomessa ja Venäjällä.

Entisenä jääkiekkoilijana pysyn edelleen liikkeessä urheilun avulla. Lokakuussa 2012 aloitin poliittisen urani, kun minut valittiin Lahden kunnanvaltuustoon.