Me kuuntelemme, mitä asiakkaamme haluavat, ja annamme sen, mitä he tarvitsevat. Kustannusten ennustettavuus on asiakkaillemme luonnollisesti tärkeää. Olemme yhdessä asiakkaidemme kanssa kehittäneet valmiita palvelukokonaisuuksia erilaisiin ja eri kokoisiin tarpeisiin.

Hyödynnämme asianajopalveluiden tarjoamisessa moderneja ohjelmistoratkaisuja: asiakkaidemme avuksi kehitetyt sähköiset ja tuotteistetut asianajopalvelut ovat osa toimintatapaamme. Valmiisiin palvelukokonaisuuksiimme kuuluvat mm: Lexia VDR (Virtuaalinen Dataroom), Insourcing-palvelut ja Legal Help Desk.

Advisory boardiimme kuuluvat yritystoiminnan ja asianajopalveluiden ostamisen konkarit arvioivat Lexiaa asiakkaan silmin ja auttavat meitä parantamaan tarjoamaamme palvelua entisestään.

Oy Woikoski Ab

Voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä liiketoimintamme vaatii juridiselta yhteistyökumppaniltamme poikkeuksellista liikejuridiikan asiantuntemusta ja kykyä tuottaa innovatiivisia ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja yhtiömme jokaisen liiketoiminta-alueen tarpeisiin.

Oy Woikoski Ab on vuonna 1882 perustettu suomalainen kaasuntuottaja, kaasu- ja kemianteollisuuden uranuurtaja.

Clas Palmberg Insinöörineuvos, Hallituksen Puheenjohtaja Oy Woikoski Ab

TBWA

Lexia on meille paljon enemmän kuin asianajo- tai lakiasiantoimisto. Se on meidän strateginen kumppani mm. kehittämässä liiketoimintamallejamme ja kansainvälistymiseen liittyvissä hankkeissa. Lexian toimintatapa, ja varsinkin heidän halu ymmärtää bisnestämme, on täysin poikkeuksellinen verrattuna aiempiin kokemuksiimme juristien kanssa.

President, TBWA Helsinki Vice President Innovation, TBWA EuropeLexia Growth Program

Lexia Growth Program tarjoaa startup- ja kasvuyrityksille suunnattuja palveluita, kuten valmiita sopimuskokonaisuuksia ja kiinteään hintaan tai sovitulla kuukausiveloituksella annettavaa juridista neuvontaa.

Ohjelmaan kuuluu Lexian järjestämiä seminaareja ja työpajoja, joiden aiheina ovat immateriaalioikeudet, rahoitus ja yhtiöoikeus, sekä erilaisia verkostoitumistapahtumia.