Yhteystiedot

 • Lexia Asianajotoimisto Oy
 • Lexia Helsinki
  Lönnrotinkatu 11, 6th floor,
  00120 Helsinki, Finland
 • Lexia Turku
  Henrikinkatu 9,
  20500 Turku, Finland
 • Tel: +358 10 4244 200
  Fax: +358 10 4244 210
 • etunimi.sukunimi@lexia.fi
 • Y-tunnus: 2159920-0
  Kotipaikka: Helsinki

Kansainvälisyys

Kansainvälinen yhteistyöverkostomme mahdollistaa toimeksiantojen tehokkaan ja luotettavan toteuttamisen ympäri maailman. Me valvomme tarvittaessa asiakkaidemme toimeksiantojen etenemistä kumppanuustoimistoissamme varmistaaksemme, että ne hoidetaan sovittujen periaatteiden ja laatustandardien mukaisesti. Kaikki kansainväliset kumppanimme ovat tunnustettuja ja maineikkaita toimijoita yritysjuridiikan alalla.

Lexia toimii Suomessa Meritas Law Firms Worldwide -yhteistyöverkoston jäsenenä. Riippumattomien, täyden palvelun asianajotoimistojen yhteistyöverkosto Meritas toimii 234 markkina-alueella, ja siihen kuuluu 176 toimistoa ympäri maailmaa. Juristeja verkostossa on yhteensä yli 7 200. Kustakin valtiosta verkostoon voi kuulua vain yksi jäsen – Lexia on Meritaksen suomalainen edustaja. Meritaksen lisäksi olemme Euroopan laajuisen itsenäisten asianajotoimistojen yhteenliittymä TELFA:n (Trans European Law Firms Alliance) jäsen. Lexialla on yhteistyökumppanit myös muun muassa Venäjällä ja USAssa.

lexia_internationality_grayscale

Arvot

Laatu
Keskinäinen kunnioitus
Yhtiön ja henkilöstön jatkuva kehitys
Tehokkuus

Ammatilliset säännöt

“Asianajajan tulee rehellisesti ja tunnollisesti täyttää hänelle uskotut tehtävät sekä kaikessa toiminnassaan noudattaa hyvää asianajajatapaa.” (AAL 5 § 1 mom.)

Lexian asianajajat ovat Suomen Asianajajaliiton jäseniä. Asianajotoimintaa Suomessa sääntelevät laki asianajajista (496/1958, muutoksineen), Asianajajaliiton säännöt sekä hyvää asianajajatapaa koskevat ohjeet, jotka ovat nähtävillä osoitteessa www.asianajajat.fi.

Suomessa vain Asianajajaliiton jäseniksi hyväksytyt henkilöt voivat käyttää titteliä ”asianajaja”. Suomen asianajajaliitto valvoo asianajajien ja asianajotoimistojen toimintaa.

professionalrules

Meille töihin

Haluatko töihin Lexiaan? Edellytämme lujaa ammattitaitoa lakiasioissa mutta vielä enemmän intohimoa asiakkaidemme tarpeiden ymmärtämiseen. Katsomme toimialaosaamisen eduksi mutta halun oppia lisää välttämättömyydeksi. Arvostamme tervettä itseluottamusta mutta emme isoa egoa. Palkkaamme vain joukkuepelaajia – ja hyviä tyyppejä.

Me vaadimme paljon mutta annamme vielä enemmän. Meillä on vahva näkemys, lupaavat tulevaisuudennäkymät ja hyvä meininki. Jos haluat paikan yritysjuridiikan huipulla, voit lähettää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@lexia.fi.